Monday, December 29, 2008

++ baCk tO sKEwL++

lepas almost 4 days bercuti, petang ni da nak balek ke tepen...esok sampai 2nd jan ade meeting kat skewl...so nak tanak kene get involve jugak....biase la, da lame dok kat umah, mula la rase berat nak balek tepen....tambah lagi ade keje menimbun kat skewl...balek rumah sewa pon kene kemas bilik...aku dapat bilik sorang2, so nak kemas la sume barang...smlm pon da beli wardrobe ngan tilam lipat....

oh ye...smlm aku g jusco ipoh untuk beli brg2 adik nak masuk skewl n beli brg2 nak bawak g rumah sewa aku....aku parked kat roof jusco...n bile kuar around 3.45pm camtuh, aku terkejut coz kete aku kemek sebelah kanan....caihhhhh....aku rase either org nak kuar parking o nak masuk parking yg hentam kete aku...nak buat cane...takde saksi n aku pon tak ingat kete ape yg park sebelah aku....tak pasal2 kete aku kemek...quite teruk la...pagi td da anta g bengkel...petang karang baru siap...hmmmmm....

arini mR Z pon nak balek kl...kalau ikutkan die tak balek bercuti, tapi sebab da 2minggu tak jupe, akhirnye die balek jugak...hehehe...thanks mR Z! beberape hari ni memang aku heppy sangat sbb tiap2 ari mesti jupe ngan mR Z...n tiap2 ari jugak aku ke rumah die...isk isk isk...taktau malu betul aku ni kan...hehehe...semalam pon mR Z bawak aku ke rumah die sbb ade bbq sempena anniversary mak n abah....

sebenarnye aku sronok g umah mR Z sbb aku rase diterime n boleh jadi diri sndiri...cume aku segan sket sbb dorang tak abes2 ngusik...semalam pon dorang nak test aku kat dapur...aiihhh...malu la caye!hahahaha...aku berdoa sangat2 sume yang dirancang, akan menjadi kenyataan....=) n time kaseh sgt2 pade mR Z sekeluarge termasuk bakal ipar n bakal biras aku yg menerime aku dgn hati terbuke....=)

hurmmm...rasenye xtau nak ketuk ape lagi...this cuming week aku akan sgt bz dengan meetingS....jdi susah la nak update lg....*sigh*

.lya.
.xoxoxoxo.

nota kaki: for my silent reader [mR Z]...take gud care of urself....u noe i love u damn much!

3 comments:

goasop said...

back to skewl!!

YuNyLoveSYou said...

sayangku~~ tulislaa lagik.... ku merinduimu~~ keke...

::LiYa:: said...

aku slalu tulih...ang yg jarang!hehehe