Saturday, December 20, 2008

++ 1st tym kena tag.lol.++

aku telah di tag oleh cik puan zaza.maceh...1st tym neh...cam best je...hoho...
mari lihat jawapan2 bernas dari aku!

Nama Timang-timangan anda oleh yang tersayang?

mR z :: sYg o cYg :">

Family - NyaH...aUwwW...

Kengkawan - LYa,NyAh,MaZ,YaNa...

Nephews - mUmMy n MakNyaH...

Anda Seorang yang ...

hurmmm...sensetip...sgt!hahahahaha...suke dimanjekan.suke perhatian.very shopaholic.friendly.easy going n flexible...can be REAL crazy!a good fren i believe.mudah marah.mudah memaafkan.but hard to forget.loving.can be romantic in my own way.hahaha....

Describe ape membuatkan dia terlalu istimewa di mata anda ..

1st skali sbb dia ada pegangan agama.he can lead me n our kids to d right path [insyaAllah].dia setia.he'll do anything he could to prove dat he loves me..[thanks mR Z].dia anak yg baek...[manja punya olang]...n...he touches my soul n dats why i'm wif him...

Makanan & minuman favourite anda ..

makanan:: i love pasta n malay food.spicy itu bagus!
minuman:: teh o ais n fruit juices~guava,orange,watermelon....

Favourite Colour ..

Hitam,merah,pink,brown n purple...

Favourite Song Indepent Woman ..

better in Tym?

Siapa yg selalu membuatkan anda tergelak

mR Z [kalu die start buat lawak,mmg tak bley tahan]

Siapa yg membuatkan anda stress ..

org yg ggu my life n my happiness..

3 benda yg mesti ade dlm beg anda ..
  1. Handphone
  2. Purse
  3. LipGloss
Kali terakhir anda beria-ria menangis. Kenape ..

a few days backward.mlm tu.nanes sorg2 smpai bengkak2 mate....knape?jgn gelak k!aku terpikir, if aku mati,ape jadi kat mR z...seyes...nanes smpai bengkak mate sorang2...hahahahahahaha....

Perkara yg paling lucu atau memalukan dlm hidup anda ..

hahahha...byk gila kot.sbb aku spesis slalu memalukan diri....aku penah dok lepak kat khaleel tepi usm...then bila aku ubah kusi,aku nak terjatuh telentang ke belakang.tp aku sempat grab tangan sorang mamat yg dok meja sebelah.seyes lame gile aku pegang tgn dia n dia pon terkedu gila....da la aku jerit kuat,1 kedai tgok aku....smpai skang kalu jupa mamat tu, aku pggil dia "mamat grab".n lagi 1,aku menyeret mR z ke kancah kemaluan besar.mase tu nak g kat parking kete.waktu tu quite gelap sbab da malam.then aku cakap lebey kurang camni la "rasa nak tentut [kentut la tu...aku memang cakap manja ngan mR z =p] kuat2 la".sebaik aku cakap cmtuh,barulah aku menyedari ade orang kat dalam kete sebelah aku.laki bini n anak branak okay!dorang tengok aku dengan muka tak pecaya.aku siyes malu nak mati!

Tag 6 rakan anda ..


erkkk...memandangkan ni 1st tym aku di tag....cane nak tag org len neh???hahaha....ye bliss...sila gelang guling smpai pecah puyut!

4 comments:

Zaza Affendi said...

hohoho..came2..bestkan taging menaging ni..aku pon 1st time...:)

::LiYa:: said...

nnti tag aku lg.sbb aku tak reti tag org!hahahahha

Zaza Affendi said...

wehh..ko bukan ke pandai??slalu kat fs rajin je post buletin??heeee...

desbliss said...

Ada yg i dh sedia mklum n ada bbrp bnda baru yg en bliss bljr ttg cit lya munge neh..haha!!

TAPI............

rasa nak tentut <<< adoi lya, siyes ilang ayu u larh...hakhak, nk fart pon kna citer ke?? pandai buang pandai simpan la...=)

p/s : tag jea the same question to all of ur frend list to n let them fill in lak bnda tu...hahaha!! Taggie thing mmg best nk lak ada soklan2 seri paduka baginda yg dikeluarkan...