Thursday, March 26, 2009

++ DoDoi pLSss ++

perbualan fon aku n mR Z
after berbual 15minutes...
aku:: syg nak tdo da...
mR Z:: ok...
aku:: nak mintak dodoi!
mR Z:: tak payah la.
aku:: NAK!
mR Z:: happy besday to-
aku::heppp!!!
mR Z:: alaaa...tak payah la...
aku:: nak jugak....
mR Z:: tiada secantik bahasamu...
aku: hm.
mR Z::da?
aku:: lagi!
mR Z:: kugubah lalu menjadi lagu...
*diam lg*
aku:: lagi la....
mR Z:: tidak secantik paras wajahmu itu menjadi rindu...da ye syg?
aku:: lagi!lagi!lagi!
mR Z:: kata janji bukan ukuran...hanya sejati dalam diri...kuburkan aku dihatimu...demi cinta sebelum mati...Kau dihatiku dan ku sama Dalam tidur dalam terjaga Ku ucapkan salam selamat malam...
aku:: aik?da abes ke?
mR Z:: a'ah la..
aku:: nape cam pendek je?
mR Z:: tadela!
aku::ok!
[sebenarnye die shortcut!cume aku tak prasan sbb tgah mamai]
then sambung balek borak for 30 minutes b4 masuk tdo!
aku tdo nyenyak sampai kul 8!=)
notakaki: tu lagu salam sejahtera dari samudera...

1. orang luar sane tak kenal kamu. perjelaskan siapa kamu?
~i am mRs Z!..
2. sikap kamu yang 'mantap'?
~ tanye mR Z.kui2.
3. sikap kamu yang sangat jelek?
~tanye die jugak!hahahaha.
4. apa gadget yang sentiasa kamu bawak?
~handphone of cos!
5. dah berape handphone kamu pakai selame neh? senaraikan brandnye. jenama handphone yang sedang kamu gunakan sekarang?
~byk da..hmmm...tak ingt la..tp mostly brand nokia n sony.n now i'm using sony w550i n nokia expres music..nokia sy pink,nokia mR z merah.same brand!..
6. siapa bestfriend kamu?
~ramai...ayuni...tesol clique...panda gurls...ayun...n a few more...=)
7. siapa yang kamu sayang selain family?
~tunang sy, keluarge nye, kwn2 n anak murid..
8. lagik 10 tahun kamu jadi ape?
~pemegang phD n ibu kpd a few children..hopefully dpt twins by dat tym!
9. kata2 hikmah yang pernah kamu dengar & paling kamu suka?
~sgale yg berlaku pasti ade hikmahnye....told by sum1 n i always remember...
10. dalam blog kamu, sudah ade berape followers?
~45 followers....
11. senaraikan follower yang paling kamu suka? (tak kira kuantiti) kenape?
~sume2 pon...kalu ade mase, mmg sy akan bace sume yg dorg update!
12.sy nk tag:
~sape2 yg sudi di tag!oh ye..aku tag ang aYun!

Saturday, March 21, 2009

Ingin tahu tanda-tanda lelaki kalau sedang jatuh cinta berat? Begini
katanya….
1. Dia bersungguh-sungguh melakukan sesuatu untuk kekasihnya dengan rela bukan kerana terpaksa.
2. Dia sentiasa ingin menghibur kekasihnya..
3. Dia banyak menasihati kekasihnya kerana dia amat menyayanginya.
4.. Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana perasaa cemburunya yang meluap-luap.
5. Dia sentiasa takut kehilangan kekasihnya.
6. Dia selalu mengawasi gerak-geri kekasihnya kerana dia sentiasa merasa curiga.
7. Dia tidak suka ada lelaki lain mendekati kekasihnya.
8. Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila kekasihnya tidak menumpahkan seluruh perhatian kepadanya.
9.. Adakalanya dia seperti seorang anak kecil yang meminta perhatian kerana dia mau kekasihnya melayaninya lebih dari orang lain.
10. Dia menjadi orang yang paling rajin dan sanggup membantu kekasihnya melakukan apa saja.
11. Dia kadang suka merajuk kerana ingin dipujuk oleh kekasihnya.
12. Dia akan merasa sengsara apabila berjauhan dengan kekasihnya terlalu lama.
13. Dia selalu mempastikan keselamatan kekasihnya.
14. Dia akan lebih mementingkan kekasihnya daripada dirinya sendiri.
15. Dia kerap bertanya apakah kekasihnya mencintainya karena dia merasa cintanya lebih kuat daripada kekasihnya.
16. Dia tidak akan mempedulikan wanita lain apabila tidak ada urusan penting dengannya.
17. Dia cuba meluangkan lebih banyak waktu dengan kekasihnya.
18. Dia membanggakan kekasihnya di depan orang lain.
19. Jika ditinggalkan oleh kekasihnya, ia akan merasa sangat sedih dan tidak akan percaya lagi deangan cinta wanita lain. Namun dia sentiasa mengharap kekasihnya kembali padanya.
20. Apabila ada orang ketiga, dia akan kehilangan akal sehatnya dan sanggup berbuat apa saja untuk merebut kembali kekasihnya.
21. Dia menganggap kekasihnya sebagai orang yang paling dipercaya dan sanggup menyerahkan harta mahupun nyawanya sendiri.
22. Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya. Namun jikalau dia berbuat demikian itu berarti hatinya belum 100 % mencintai kekasihnya.
23.. Tidak semua laki-laki sanggup meneteskan airmata hanya untuk seorang wanita.


so, out of 23,

bape score bf/fiancee/hubby korg???


++TaG oh TaG ++

1) Adakah anda suka blogging? kenapa?
suke!sbb sy bley tulis ape sy nak!
2) Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5 (buat masa ini)
~Bil,Yna,Mira,Zaza,aYun
3) Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati? dan siapakah org itu?
~sy da menemui org itu.die menyayangi sy lebih dari sepenuh hati!org itu iyelah tunang sy!
4) Taken or single? Mana lebih bagus?
~engaged to d man i love most! kawen lebey bagus!
5) Pernah tak cinta anda tidak di balas?
~tak pernah kot.sbb sy hnye bercinte dgn org yg propose sy dulu.
6) ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5 (btolkan skit: suami/isteri)
~bley memimpin sy,setia,pandai bawak diri dlm family sy,penyayang n tak suke cakap bohong!
7) Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
~insyaAllah tahun depan::24thun.
8) Nak berapa anak?
~ 4 atau 5.
9) Lucky person yg anda ingin tag:
~aYun,FaRra,ShiDa[kalo ko nak buat la],rEzMa.



++ YeS!!! ++

hahaha...
skang da pukul 9.16 am.
janji semalam pukul 8..
ah.biasa la tuh.
[melayu mudah lupa]

td aku turun bawah sambil
bawak beg n bumped into my dad.
[abah tak ikut family day neh]
abah tanye aku,
"kamu bawak kete kamu ke?"
aku pon jawab la..
"ye la.kete mane lg bah"
tetibe abah kate,
"kamu bawak harrier la nyah"
gulp!
biar betui.
aku takut sbenarnye bawak kete besar.

pehtu aku masuk bilik mak.
mak pun suh aku load barang dlm harrier gak.
wah!
dlm ati aku,
mmg konpem la kene bawak harrier!
dlm takut2,
sebenarnye aku excited gak.
sbb aritu aku da bawak jazz kakak aku.
[blah la lya!bawak jazz pon tak turun handbrake!masuk town baru sedar!]
hahaha...
tapikan...
aku neh papepon msti slesa dgn kete aku jugak!
biarla kecik pon...

aku pon cakap kat mak..
"nyah mane reti bawak harrier!"
jwapan mak?
"sape suh kamu bawak?abah ikut skali!"
huh.hampeh.
dush dush dush!

ok.
nak pigi da neh.
oleh kerane abah tetibe ikut skali,
abah suh standby bawak baju lebey.
kot2 overnite kat sane!
daaaaa!

notakaki:tuk adik ekin,nnti sys ajarkan eh!

++ OrAnGe?? ++

esok akan diadekan family day
utk family sebelah abah...
venue nye ialah di pantai teluk batik...
tak tahu la bape bijik kete yg akan kovoi esok...
yg pasti aku tensen sbb aku kene drive jugak!
uwaaa....
da la agak jauh...
pehtu balek tentu penat sbb akan ade games n all...
n plg tensen sbb aku akan menyaksikan
seisi kereta yg len tido kroh krohhh
sementare aku bersengkang mate bawak kete!

oh.ye.
ape kene mengena title n3 ini ye?

sebenarnye td aku,mak n boboy
ke ipoh secare terkejut.
mane kan tidak.
plan asal nak g pekan dekat cni je...
alih2 mak cakap jom ke ipoh
sbb mak nak makan steamboat jhonnys.

ah.kejamnye.
da la aku rembat baju buruk je td.
selekeh gile lah.
tp takpe.
sbb mak murah hati sgt arini.
bg aku duit shopping!
hahaha.
[dasar mate duitan ye lya!]

sampai di jusco ipoh,
mak pon start2 shopping...
then aku yg suggest kat mak
tuk pakai 1 theme kaler je esok...
after a few colors,
mak pops up dgn color orange,
[sambil da pegang baju orange yg beliau berkenan]

oh.ok.
aku tak la suke sgt color ni.
sbb cam striking sket kan.
tp sbb mak cam da berkenan,
aku pon stuju je la..
then bermula la orange t-shirt hunting...
dari 1 ke 1 kedai...
cm tak berkenan je...
ah.
susahnye.
last2 aku amek tshirt kat nicole mnj.
dlm ati aku budget pakai skali jela tshirt neh...
naseb mak yg bayarkan!

duet shopping yg mak bg,
aku invest kat sasa.
aku beli eyeliner and lipgloss red earth,
+ avene lip balm!
bapak mahal la lip balm ni!
aku pk kan chapped lips je...
huh.
abes duet kat cni je.
kalu beli sebotol pepium pon lepas!

bile balek umah td,
aku bukak closet n tersuprise sorang2!
laaa!
aku ade je t-shirt orange pdi rupenye.
aku beli tshirt neh skali ngan mR Z punye
mase besday die last year!
isk.membazir je bli yg td...
bek pakai yg ni.
mR Z kate lg smart!
hahaha.

td abg yan aka kezen aku kol.
die suh standy pukul 8am esok.
n pesanan terakhir die:
"bersiap sedia dgn sgale kemungkinan n cabaran"
ces!
ni yg aku malas.
tah hape2 la games esok!
kalu ade mR Z
semangat lebey sket la...
takpela.
next yr syg join ye!
insyaAllah by dat tym kite da jd 1 family da!


Friday, March 20, 2009

++ SeBeLuM n SeLePaS ++

silakan baca ......

Perkara Sebelum Kahwin Selepas Kahwin

1. ANGKATKAN BEG
~Come sayang, let me carry the bag 4 u. Kesian u...
~Beg u pun u malas nak bawa. Lain kali jangan bawa beg ah!

2. TERSUNGKUR BATU
~'Sayang, intan payung, you ok tak darling? Bodoh punye batu!'
~Jln betul2 la! Buta ke? Mata letak kat mana? Lutut? Batu tu macam besar pun tak nampak!

3. PAKAI SEXY
~Lawanye u pakai baju ni. Seksi! Turn on I, macam nak gigit-gigit you sekarang jugak!'
~Ni ape ni, t**** terjojol, nampak longkang! Dengan babat berlipat-lipat! Tak malu eh?'

4. MANJA DI PUBLIC
~Manjanye syg i ni. Cium sikit sayang! Firm nye pipi you! Oi! Org tgk ah!
~Tunggu balik rumah bole tak? Tak malu eh orang tengok?!

5. KEMPUNAN
~U nak makan burger ramly? Ok, besok i masuk JB belikan eh syg...
~Burger McDonald pun sama pe! Jgn cerewet ah! Makan je!

6. KECANTIKAN
~Cantik nye you hari ni. Eye shadow you lawa la! Berseri-seri muka you!
~Ape ni make up mcm tepung gomak? Wayang pekji pun kalah tau! Bulan2 asyik beli make up je!

7. KEKAYAAN
~ U takde bnyk duit pun, i tetap syg u. Kekayaan tk menjanjikan kebahagiaan.
~Tu la, dulu tak nak blajar betul2. Skrg baru nak menyesal! Duit tong sampah bulan ni camne?

8. SEX
~Kalau kita kawin, hari2 i nak main dgn u.
~Eh, i penat tau! Ingat i robot ke? Gatal!

9. KESABARAN
~Sudahlah syg, jgn merajuk.. Sorry eh Sayang. Memang salah I. I ni matahir tak guna! Jangan merajuk lagi ye Sayang.. I minta maaf. Maafkan i eh?
~Salah you, you nak suruh I cakap Sorry! Banyak cantik muka you! Dah buat salah tak nak mengaku. Tau nak merajuk je. Awak punye pasal ah! Tak kuasa aku!

10. MASAKAN
~Sedapnye u masak (walaupun tak sedap)
~Mak u tak ajar masak ke? Ni Nasi lemak ke nasi basi?

11. DUIT NO PROBLEM
~Syg, kita mkn dekat restoran mahal tu eh? Mahal takpe lah, skali skala...
~Mak oi! Pe mahal! Da la! Mee grg mamak pak kassim lagi sedap. Tak mau ah!

12. LUV PEGI LUV BALIK
~Bye syg, I luv u too. Muaks! Miss u lah syg. (Padahal smlm baru jumpe)
~Ah, ok bye! Tak bole lah. Kawan i ade ni! Bye la bye la!

13. PENGORBANAN
~Takpe Sayang, I tak kisah.. I sanggup buat apa saja untuk you. I fetch you later eh?
~You ni, takde kepala otak ke yang I ni penat baru balik kerja.. Apa salahnya you balik sendiri. Manja sangat ah!

14. JUMPA LAMBAT
~Takpe Sayang. Asalkan you selamat sampai
~Takpe la. Da biasa da!

15. BUANG ANGIN
~You kentot eh sayang? Hehehehehe! Cute la you ni! *cubit-cubit*
~Oi, asal bole kentot je eh! *pukul-pukul badan*

klako gile kan!
aku amek ni dari page kak nona!
credit for her...
kat blog die byk n3 psl org da kawen...
hehehe....

buat kaum suami atau bakal suami,
jgn la jd cmneh!
x romantic langsung!

notakaki:tuk mR Z...yg no14 n no15 tu cam da familiar je!hahahaha...

Thursday, March 19, 2009

++ TaMaN HaTi ++


ramai yg tanya...
how do i feel after
becoming sum1's fiancee...

d feelings???
hurmmm...
i guess no word
to describe my feelings
rtye now...

rase macam...
hmmm...
macam dalam hati ade taman ...
=)

Monday, March 16, 2009

++ aWaY ++

mR Z da slamat tbe!
so td sempat la g solat same,
makan n g jupe mak mR Z.

esok kami nak g jalan2 makan angin.
so aku tak dpt la update smpai ari rabu.
heee...
tak sabar!
wpon baru last wik kami jupe,
tp x dpt quality tym pon...
g mane2 pon berteman.
hahaha.

baju mR Z da siap iron.
baju aku pon.
barang2 da pack masuk beg.
we'll b away for 2days!
jupe lg nnti!
daaaaa!

++ DaRaH MaNiS ++

aha!
sejak 2 menjak ni,
aku rase perkataan "darah manis"
da sebati sgt kat tinge aku.

"jage diri baek2.tgah darah manis kan skang neh...."

"org darah manis ni,buat apepon nmpak manis."

"berserinye2 org darah manis ni..."

hahaha.
manis ke darah aku?
rase nk toreh n taste sket darah aku.
tp takut tumbuh gg bersiung plak!

sebenarnye darah manis tu ap?
slalunye org nak bertunang,
da bertunang
n yg nak kawen
dikatekan darah manis...

setahu aku la...
org darah manis ni
dikatekan mudah terdedah pade bahaya.
tak kire la pade diri sndiri
o pade ikatan yg baru dijalin tu...
[nauzubillah]

aku sebenarnye fobia pade
perkataan "darah manis".
buat aku rase takut je.
rase cam nak cepat2 je kawen.
[ah!cakap je ko mmg gatal nak kawen lya!]
hahaha.

aku siap cakap kat mR Z.
risau sbb banyak sgt
org dok bg ingatan berhati2
dlm ikatan pertunangan.
mR Z rileks je...
die kate,
dugaan sentiasa dtg dlm percintaan
o pertunangan...
yg penting kami kuat tuk
menempuh dugaan.
n die bilang,
usah pikir sgt...
nnti jd risau tak bertempat.

hmmmm.
mmg betul kan!
so aku pon buat2 taktahu sgt.
cume sntiase berhati2.
aku tamo menda2 kecik
mencetuskan perselisihan faham
antra kami.
alhamdulillah.
stakat ni kami maintain je.
mR Z kuat menyakat.
kalu dulu aku msti asik merajuk.
skang ni aku buat kebal je...
kdg2 aku sakat die balek!
hahaha.

kalu cakap pasal dugaan,
mmg byk sgt dugaan utk bertunang.
sewaktu kami decide tuk bertunang je,
terus dugaan bertimpa2 aku rase.
start dari ilmu itam,
pehtu gangguan ex die,
n sampai la ke gaduh menda2 cinonit.
gila kecik punye hal,
tp aku rase cam 1 dunia
runtuh kat aku!
naseb la mR Z jenis bertahan.
kua la papepon dari mulut aku,
tp die tetap pertahankan hubungan.
seriously.
he completes me.

ahhhh...
still long way to go.
even da kawen nnti pon,
tak bermaksud da tade dugaan.
dugaan sntiase ade.
u r like my backbone la syg!
kalu mR Z tade,
mati jiwa la aku!

notakaki:x saba nak jupe my darah manis yg balek ptg ni!yehuuu!

Sunday, March 15, 2009

++ SeLePaS SeMinGgU ++

ye!
sudah seminggu aku bergelar tunangan mR Z.
alhamdulillah.
kehidupan kami penuh dgn kebahagiaan.
tade lg nak gaduh2 menda2 bodoh.
[tp masih awal kan]
cume atlis lepas bertunang ni,
aku rase 2-2 lebih matang.
n aku da tamo senstif benda2 kecik.
sbb hakikatnye,
banyak lg menda2 besar n serius
yg perlu kami pikirkan.
[contohnye :: bile nak kawen]
hahaha.
ye ye ye.
aku da gatal nak kawen.

semalam barulah pelamin bertunang
diroboh n diambil semula.
lame gile kan kat umah aku.
pasang 1 week before tunang,
roboh 1 week after tunang.
waaaaa!
aku sedih.
cam tamo bg kak ain tu amek.
kalu boleh nak biar je kat ctu.
even bau potpuri yg aku sembur tu pon
remain smpai seminggu.
seriously sgt membuatkan aku rase
nak bertunang lg skali.
hahaha.

aku cakap kat mr Z.
aku sedih sbb da tade da
busy2 buat brg hntaran.
n da tade da prasaan tertunggu2
majlis pertunangan.
waaaaa...
lambat lg majlis kawen!

dush.dush.dush.
ok.
enuf lya.
sabar.
kawen tu bukan menda mudah.
pasni tumpu pektikal.
grad.
n cepat keje.
[suara conscience]

baeklah!
aku da tamo ngade2
pk pasal kawen lg!
juz go wif d flow.....
insyaAllah.
baek niat dihati,
Allah permudahkan segalenye.

tunangku.
aku cinta kamu!


Thursday, March 12, 2009

answer this bunch of question based on the opposite gender. no family members is allowed.

your 5 impressions towards him
.. perfect, d best.my other half.my fiancee. my future hubby ..

the most memorable things he had done for you
.. menyunting sy sebagai bakal istrinye ..

the most memorable things he have said for you
.. abg syg syg sgt2. abg tanak sape2 da. jadi papepon,abg puas ati slagi ade syg dcc ..

if he becomes your enemy, you will
..i will let him win ..

if he becomes your enemy, the reason is
.. i dunno ..

the most desirable things to do on him is
.. hanye kami yg tahu! ..

the overall impression of him
.. he completes my life ..

how do you think the people around you will feel about you
.. ask them ..

the character of you for yourself is
.. full of luv..

the character you hate of yourself is
.. sensitive ..

the most ideal person that you want to be is
.. his wife ..

for the people who care about and like you, say something about them
.. thank u ..


++TaG oh TaG ++

Where is the person who has your heart at this moment???
.. in his college ..

Are you waiting for something?
.. yup!i'm wating 4 next wik.me n my fiancee r going sumwhere!yeay! ..

What were you doing at ten last night?
.. hang out wif my housemates.tgok watchmen buduh! ..

Did you cry today?
.. unnecessary..

Do you hate the last person you had a conversation with?
.. not at all ..

Have you ever thought about converting your religion?
.. nauzubillah.no..

Can you sleep in jeans?
.. i am very flexible.yes i can ..

What cant you wait for?
.. taking off for a holiday nex wik! ..

When was the last time you told someone you loved them and meant it?
.. juz now..

Are you good at giving advice?
.. i am..

Are you good at giving directions?
.. if i'm familiar wif d place..

When is the last time you told someone you're okay when youre not?
.. couldn't remember ..

Do you want to live with your gf/bf?
.. next year insyaAllah ..

What song do you listen to feel happy?
.. i listen to sejiwa by spring when i miss him ..

Garfield or mickey mouse?
.. garfield ..

In a week, how many times you go online?
.. like everyday.but it depends on my schedule ..

Complete this sentence: THE WORLD NEEDS
.. sincerity..

What was the last thing you ate?
.. nasik gorg cina+tomyam+tlur bungkus.yes.i gain my weight back!..

Something happened today?
.. tade kot..

Have you kissed someone on the lips in the past week?
.. yes ..

Where is your sister/brother right now?
.. my youngest bro is trying to sleep.my younger sys is talking to d phone eventhough she has exam tomorrow.my big sys,i'm not sure! ..

Who was the last person you talked to in person?
.. my siblings ..

Do you have friends?
.. lots of them..

In the past week, have you felt sad?
.. yes..

What were you doing at 9 am this morning?
.. getting ready ..

Is your room clean?
.. i'm comfortable in it ..

In the next 4 months, what are you looking forward to the most?
.. my graduation day n my career..

Did you have a good day yesterday?
.. yes, i have bright days nowadays ..

In the past week have you gotten sick?
.. yes. ..


++ moRe piCs ++


wif mum~

us~

us~

tgok!tunang i skodeng2!~

my darlings~

cioman bakal ibu mertua~

salam~

sarung cincin~

2 keluarga jd 1~

27 vs 13~

pepel vs gold~

family mR Z~

tukar dulang~

Tuesday, March 10, 2009




me~



sebahagian dr brg hantaran~



wif sukarelawati.hikhikhik~



those who came all d way from kl n penang~



ayUn's family!thanks babe~



my engagement ring~



heppy face!~

alhamdulillah....
itulah kalimah yg aku rase
aku tak putus2 sebut
selepas majlis tunang selesai semalam...

alhamdulillah...
nur mazliyana
da slamat jadi tunangan
zakril syafrani...

tinggal 1 step lg utk
ke gerbang perkahwinan...
=)

notakaki:maaf.aku tak dpt nak upload lg pics2.nnti insyaAllah aku upload keh!tp bukan sume la.selected only.sbb jumlah gambar dari tah bape camera,mgkin ade 3,4ratus keping kot!hahaha.

Sunday, March 8, 2009

++ DLm dEBaRaN ++

tinggal lagi sehari
sebelum aku bergelar
tunangan mR Z.
huh.
debarannye semakin terase.
yela.
bertunang ertinya
sebelah kaki sudah terikat.
aku berdebar.
namun rase syukur mengatasi segalanya.
sekurang2nye aku da bertunang.
1 step lg da bley bergelar istri.
=)

semalam mR Z dtg tlg kemas2 umah.
arini pon dtg lg.
tp die bawak besfren die skali.
ke2-2 tenaga sukarelawan ini teruk dikerah!
hahaha.
aku tlg buat keje2 sampingan je.
tlg bancuh air.
tepek muke kat mR Z.
n tukang lap peluh.
hahaha.
[hiperbola semata].
byk betul jasa mR Z n kawan die arini.
rumah da kemas byk.
sume prabot da letak luar...
so tade la nak upah org da
tuk angkat sofa2 berat tuh.

esok aku menanti kehadiran kwn2 aku plak.
sukarelawati ini dinanti2 utk menolong menggubah hantaran.
huh.
maseh ade yg tak siap...
bayangkan la
[da bayang?]
dipercayai barang hantaran mungkin ade 30 dulang nnti.
huhu.
ni sume sbb sedare mare da niat nak bagi...
so mmg sgt byk perlu dihias!

aku berharap sangat majlis akan berjalan lancar.
rombongan family mR Z mungkin mencecah 50 ++ org...
4 khemah akan naik ptg esok...
oh.
aku sgt takut.
cane rupenye aku nnti lepas dimekup!
hahaha...
kawan2 doakan yg terbaik ye!

notakaki:bertunang mmg byk dugaan!

Thursday, March 5, 2009

++ 09.03.09 ++

hye kawan2!MyEm0.Com


sebenarnye aku tak bape nak letak pic neh...
tp sbb ade beberape kawan yg request...
so aku letak jugak...
MyEm0.Com




taRaaaa!
inilah pelamin aku duduk bersimpuh nnti!
hahaha...
tp pelamin ni masih kurang berseri kan...
sbb empunya diri blum brade disitu!MyEm0.Com

gmbar barang hantaran
dari pihak perempuan ke lelaki
aku tamo upload lg...
sbb aku nak suprise kat mR Z...
=)
[gmbar pelamin ni da mms kat die dulu]
gambar baju n bilik pon
after majlis baru aku upload keh!MyEm0.Com

notakaki:i'm anxiously waiting for dat day!
MyEm0.Com

Wednesday, March 4, 2009

++ bRiGhtEr daYs ++



i'm like a girl who walks under
gloomy clouds...
full of desires n hopes dat
d days will b brighter...

n here it comes...
d days r getting better...
Alhamdulillah...
i'm heppy n thankful!

Monday, March 2, 2009

++ SoBeR ++

i luv diz song!
it likes a mirror
dat reflects
my feelings
at d moment...



I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don't wanna be that call at 4 o'clock in the morning
'Cos I'm the only one you know in the world that won't be home

Aahh the sun is blinding
I stayed up again
Oohh, I am finding
That's not the way I want my story to end

I'm safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain
Inside
You're like protection
How do I feel this good sober?

I don't wanna be the girl who has to fill the silence
Cryin scares me cause it screams the truth
Please don't tell me that we had that conversation
I won't remember, save your breath, 'cos what's the use?

Aahh, the night/dawn is calling?
And it whispers to me softly come to/and play
Aahh, I am falling
And If I let myself go I'm the only one to blame

I'm safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain
Inside
You're like perfection
How do I feel this good sober?

I'm coming down, coming down, coming down
Spinning 'round, spinning 'round, spinning 'round
Looking for myself - SOBER [2x]

When it's good, then it's good, it's so good till it goes bad
Till you're trying to find the you that you once had
I have heard myself cry, never again
Broken down in agony just tryna find a fit

Ooo Oooo

I'm safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain
Inside
You're like perfection
How do I feel this good sober

OOooo OOoo

No Pain
Inside
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain
Inside
You're like perfection
How do I feel this good sober?

Will I ever feel this good sober?
Tell me, No no no no no pain
How do i feel this good sober?