Saturday, January 3, 2009

++ mOtHeR - DaUgThEr DaY oUt ++

wee~
da lame gile tak update blog ini...hehe...
papepon,rasenye blom terlewat untuk aku wish heppy new yr!!!
hopefully tahun ini akan membawa kebahagiaan, kerahmatan dan kejayaan dalam hidup kite sume...amin....

sebenarnye da bertahun aku mulakan tahun baru tanpa sebarang azam.sbb aku tahu at d end aku mmg tak mampu nak fulfill pon...hehhe...cume tahun ini,aku ade beberape target yg hendak dicapai...n cukup la yg terdekat saja yg tau ape target2 itu...sbb kalu tak kesampaian [nauzubillah], aku tade la malu...=p

ok..bebalik pd title entry aku kali ini....sebenarnye arini aku n me mummy telah kua jenjalan berdua-duan...hehehe...bukan la pelik sgt pon...cume arini i treat her with a special facial treatment at herbaline ipoh...[thanks to bil yg introduce tmpat neh]

nak jadi cite,last wik aku da heret mR Z n my bestfren [huda] pegi spa neh...saje la nak test...n aku puas ati sgt dgn treatment yg diberi...balek umah aku pon kecoh2kan pade mummy sbb aku tau mummy mesti suke punye la!n since last wik, mummy mmg da plan nak ikut aku buat 2nd treatment....

akhirnye tadi, dapat jugak we both g herbaline...sbb pagi td, before konpem dapat pegi, aku n mummy terpakse pujuk 2org budak tecik [tecik usia je,tp bukan saiz] tu supaye dok umah...hahaha...

sampai ipoh, kami g jusco kinta city lu...menyelesaikan urusan di poh kong dan beberape prkare len...pehtu baru la ke herbaline...sebaik sampai, sempat la buat fish spa...kunon la fish spa...fish2 tu namo gigit pon kaki aku n mummy...hahaha...da kenyang agaknye....lepas tu baru la kami masuk ke bilik rawatan...sebabkan dtg berdua, jadi kami masuk bilik rawatan untuk 2orang...mummy buat rawatan tuk glow kan muke [spy bley glow in d dark], aku plak buat herbal facial je...slame hampir 2jam treatment tuh mmg puas ati n mummy pon senyum gembire je...

mase nak bayar, aku offer diri blnja mummy buat treatment arini...teringat jugak ayun n adik2 die penah treat mama dorang package spa as besday present...n wpon besday mummy da lepas, tp aku rase nak sgt give her a treat...

after all, we have lots of fun together...n ramai yg tak sangka we r mother-daughter...dorang ingat me mummy tu me sister...caihhhhh...it's either mummy looks younger or i look older ryte???

nota kaki: i love u mummy!

2 comments:

salz said...

hehe..
same2!
sy juge yg blom pg herbaline nye..=p
nanti blanje ur mum g jakarta laks..hehe

::LiYa:: said...

hahaha...
yg tu kene tgu da keje!