Friday, December 12, 2008

::pembuka kata::

assalammulaikum...

sebenarnye memang da lame sgt teringin nak ade blog sndiri....back 2yers before,mmg rajin tuleh blog kat fs...but once da close acc fs tu,trus mati kalam da nak menulis...arini bukak blog zaza n trus create blog jugak...shud give her d credit jugak...=)

hehehe....rasenye menulis da sebati sgt dlm diri....dari dulu suke sgt2 menulis...puisi la,cerpen la....n currently i'm working on a novel...tp baru 1stgah chpter...hahaha...bukan sng nak carik mood...takpela...slow2....hehehe....

nothing much to say on d very 1st entry...but i hope i can write more next tym....tak kesah la kalu takde yg nak membca pon...tp menulis ni 1 kepuasan untuk diri sndiri...wpon tak menulis di kertas, tak menaip di screen, namun otak aku ni terus jugak menulis...tulisan yg hnya ak seorang yg membacanya....dan arini, ak harap for d next tym too, akan ade org len yg sudi membca tulisan aku....=)

5 comments:

desbliss said...

gotcha.....!!!

Hakhak...keep it up gal...

Chaiyok2....

Zaza Affendi said...

Welcome2..sesame kite mengupdate blog plak :)

biGsMiLE said...

liYA~~
mstI mU xkNL guE kn
xPE2, nk tau spE guE
tnY nuH moK ciK zAzA NUh

nEwAy~~
selaMAt mmbLOggiNG~~
(^___^)

salz said...

nyah..
menarik gak blog ni..
bil pun bosan2 blh bc..hehe..
update slalu ye..=)

::LiYa:: said...

hehehe...insyaAllah akan diupdate slalu...
fs da buhssan sgt da...
hahaha...
rerajin singgah n drup kumen ek!