Friday, December 19, 2008

++ results suda kuar ++

from last week aku sebuk dengar orang dapat results final...mase mR z dapat results pon aku yg sebuk2 takut n tak henti2 doa...n semalam aku plak da dapat results final...sebenarnye previous sem aku juz amek 3 subjects sbb da final yr kan...aku da pulun awal2 sem,so da takde subjects da...wpon juz 9 credit hour,tetapi oleh kerana aku sgt kuat memonteng,aku jadi cuak jugak.hahaha...da la sangat last minute study.mase exam week je aku study.sangat bagus kan!

usm kuar results slalunye pukul 12am...so aku pon menanti la detik2 mencemaskan itu di depan tv.tp pukul 11mlm aku da tetido...hahaha...bile aku terjage,da pun pukul 12.15...aku pat2 nek atas n on laptop....jantung toksah dok cakap la...cam da nak tercabut...aku takut sgt dgn last paper aritu coz aku demam,tak study n ade sket permasalahan emosi time tuh.pendek citenye,aku tak sedia.n bile kuar exam,aku cek apa yg aku jawab banyak merapu je rupenya...

bile key in je index n ic number,aku da rasa seram sejuk...tak sampai suku minit,results aku da terpampang depan mata....TARAAAA....alhamdulillah....untuk sem yg lepas...aku dapat 2 A- n 1 B+...setelah dikira, cgp aku ialah 3.56...akhirnye,after 2sems kempunan,sem ni aku hit lg dean's list.wpon cukup2 makan,tp takpela...this is for my parents n mR z...tp cgpa 3.44 je...aku tinggal lagi 1 sem tuk hit 3.5 above n nek kan cgpa aku...ALLAH, bless me plisss.....

5 comments:

desbliss said...

Congrats lya.....

Tapi adiah tade la abam u leh kc kt u...kui3


Huhu....leh thn kebijakan gak u neh!!

Inilah cth guru yg baik utk anak murid ok...hakhak..

::LiYa:: said...

hehehehe...mustila!u jangan pandang tade mate tau!

Pei Pan said...

ehehe tips for sukses plz
congrates eh !~

salz said...

congrats..
nyah mmg pndai pun..
dr skolah lg, diela yg plg ske men..tp result x pnh jatuh..
huhu~ x t'kejar sy..

::LiYa:: said...

to peipan:
study mengikut style yg sesuai...mcm akak,akak kene study last minute.kalu x,xde semngat...hahahaha...

to bil:
from all d panda gurls,u r d only 1 yg da keje...so bil la yg plg advance antra kami.w*nk.