Sunday, December 21, 2008

++ last entry ++

assalammualaikum....

actly ni last entry aku buat mase ni....pagi ni aku da nak berangkat ke tepen....aku da nak mule start practical esok smpai la 30 april 2009....pehni susah sket la nak update blog sbab taktau nak on9 katne...kalu kat umah ade wireless.dalam jamban pon bley surf...hahaha...

btw,sebenarnye ade perubahan pade skolah yg aku nak buat practical ni...mase 1st name list release,name aku ditempatkan di smk st george tepen bersame dgn 2org lagi cikgu laki....tp mase 2nd name list, name aku sorg da ditukarkan ke smk doktor burhanuddin tepen...aku kene reject ngan st gorge kot...muahahaha...

tp takpe...aku heppy gile sbb ni co-ed school...n rata2 lebih banyak budak melayu..bukan la aku memilih kaum bile nak mengajar...cume st george tu byk indian n chinesse je...pehtu skolah laki plak tu....aku mmg takut gile jd mangsa pembulian mereka!kat skolah baru ni,aku ade 2org lagi ckgu pompuan dari usm.slah sorang tu mmg kawan aku.so senang la kan kan kan!

bliss...kan i btau i sonok gile kalu dpat skolah sesi petang kan???hah....Allah bless me!i dapat sesi petang okay!hahahaha...so most probably akan ajar lower form la...aku bley la bangun lewat!yeay!sebab aku susah la nak bangun pagi...pehtu aku alergic mandi air sjuk2 neh...huhu...

so...buat sume kawan2 blogger yg disayangi...i'm gonna misz u....wawawawa....nnti2 i angkut la laptop p starbucks ke...old town ke...mcd ke...ye ye!take care sume....n jangan lupe doakan keselamtan,kemudahan n kesejahteraan aku sepanjang menjalani ibadah practical.


.lya.
xoxo

2 comments:

desbliss said...

Ehh...pengetua SMKDB tu zainal ratim lg ker erk?? Klu dia lg...nanti inform i ok, i tlg u mudahkan pektikal u...hakhak.~!!

Yay....yabeda beduuuuuuuuuuu,
lya mengajar lower form n ari2 lya moley mangun lewat...ari2 lya moley tdo lewat...klu lya x mangun lewaaat mukan la lya name nyer....kui3. Tapi kan...lya skunk beza la ngan lya dulu...8->

Gud luck k lyaa.....
semoga tade anak murid yg jatuh chenta kt u nanti..klu ada kc thu i ok, biar i g smack bdak tu...kui3.

pasni lya pasti akan ketagihan blogging...PAAAAASTI..!!

jgn nanti pinjam pc kerani skola nk hapdet blog dah la erk =)

::LiYa:: said...

weee....
Tapi kan...lya skunk beza la ngan lya dulu...8->
ap mksud neh...:-w....
full report pliss...
=p

skrg skolah ni tade pengetua la bliss...pengetua lame da 4bulan bersara...next wik baru masuk pengetua baru...