Monday, December 15, 2008

++ andai ini terakhir kalinya.mood jiwang okay! ++

besok aku da nak gerak g penang...plan awal yang suppose 2hari 1mlm da bertambah jadi 3hari 2mlm....so for d tym being,i'll not b around la...bliss bley la datang n berparty di blog i ye!hahahaha.

baru beberape ari je aku berkecimpung [bukan caklempong] dlm blogging n aku da truly feel in luv!hahaha...most of d tym aku layan blogging je.sampai ade yg jeles kot.haha.at last aku jumpe jugak 1 aktiviti yg bley busy kan aku tym die busy...hehehe.

sebenarnye aku tak bley nak tulis panjang.beg tak siap lg.hoho.n esok kena bangun awal nak g check tayar,topup smartag suma....jadi ayuh lya!mulakan tugasan yg sepatutnya!pade sume yg membaca [ade ke] thanks ye.nanti jupe lg...=)

.lots of luv.
lya xoxo

notakaki: sebenanye aku takde mood.tu sebab merapu byk.haha.

2 comments:

Cik Mira said...

selamat pergi and selamat pulang liya~
i'll wait for you
ahhha
;P

desbliss said...

Lya....hakhak, i;m coming...nk wat party liar tp xcukup kaki tgn lak :muke sedey:

Erh...suke la u erk dpt blk penang, haha...tatap la penang sepuasnyer smbl nanes2, i knoe u kuat nanes ok...

akhirnyer.....lya menjumpai aktiviti baru n mengatakan YEA kepada blogging...so...welcome, cewah...!!

Blk dr penang sile hapdet ttg penang pd pandangan terakhir u ok...yg pasti nyer u PASTI nanes ok..huhu