Friday, October 30, 2009

++ MaSaM ManiS ++

masam::
start ari rabu aku da diberi banyak class relief.
budak2 cam hampeh.
gatei gile.
siap suwit suwit kat aku...

manis::
dari aktiviti relief class ni,
aku da mule kenal bebudak neh.
bley la lyn sket sket.
tak bley bg muke sgt.

masam::
byk gile borang n dokumen yg nak kene isi.
sampai aku rase da pening nak susun sume sume tuh.

manis::
borang n dokumen neh la yg bley bg aku gaji.
99% da siap.
insyaAllah bley dpt gaji dlm mase 2bulan....

masam::
kete kene langgar dari blakang!!! =((
kete kancil org tuh teruk.
kete aku minor injury je.
tuannye sakit kepale sbb terhantuk.

manis::
dpt kua jenjalan ngan mR Z semalam.
g jusco member day kat jusco tebrau.
bes woo.

masam::
duet terbang shopping semalam.
da la tak bergaji,
lg mau shopping...
insaf sekejap.
[but still looking forward for metrojaya mega sale next wik]
hahahaha....

manis::
esok dating lg!
=p

14 comments:

.:: zeela zaynal ::. said...

ooo...kuat dating eeeh??
nak kena rotan cikgu nih...

Pei Pan said...

Haaaaa kan Pei Pan dah cakap budak-budak tu mesti tak takut dengan akak. Siap kena pwitt lagik eh. Kena usaha jadi garang lagi ehee :D

Selamat menjadi cikgu kelapa sawit!

farrah said...

best la ko...dkt ngan org tersayang!!
jgn layan sgt dak2 sek tuh..nt diowg pijak kepale..

::LiYa:: said...

kak zeela::
dating sket je...heee...
kasi can la kak...
sblom neh dok jauh2...
=p

peipan::
budak2 cni mmg agk hardcore...
mmg gatei!!!!
lalu tepi bley cakap
"wow!manisnye....."

farra::
aku tamo bg muke!
sbb budak2 neh truk sket prangai dorg....

Pei Pan said...

Uhuuu tu dah di kira kurang ajaran! Adik sms tadi cakap akak dah posting RPK. Betul eh? Ahaa mengajar di sekolah yang pernah belajar dulu :D

::LiYa:: said...

peristiwe trbaru..
Bdk laki lick lips n mcm bt aksi lucah!mcm nk tumbuk je...

Uik?
Akk dpt rpk?
Xlah..akk kt kulai neh..

Pei Pan said...

Ceh! adik mesti salah org. Tak boleh pakai betul la adik neh. Uhuu kasi ajar sikit budak-budak zaman sekarang ni. Tak tahu hormat orang.

Pei Pan said...

Tapi, yang pelikkan..adik cakap 'cikgu' yang relief kelas dia nama Mazliyana, umur 23, tinggal dekat Salak, bekas RMM. Haa macam tu la yang 'cikgu' adik tu cakap. Pelik juga sebab akak takde pulak tulis entry pasal ada tukar-tukar sekolah ni. Musykil neh.

::LiYa:: said...

hah?siapekah yg mencuri identiti diri akak??mcm sume yg die ckp brkait psl akak je..hahaha..

Pei Pan said...

Hahhhh nanti nak sebok siasat siapa yang jadik "Mazliyana" dekat RPK tu. Adeh, popular jugak akak eh sampai ada yang nak menyamar jadi akak :D

::LiYa:: said...

hahaha...
kalu tak femes tade la stalker dok ngendap blog akak je dik...
=p
hahahaha...

tlg siasat eh..
nnti akak blnje laksa pakngah!
hujung bulan 12 insyaAllah akak balek..
=)

Pei Pan said...

Tu la kan. Kena cepat-cepat cop Mr Z tu jadi hak milik akak sorang :D.

Nanti habis exam 20hb ni baru balik rumah, baru boleh siasat uhuu.

Eh, ada lagi ke stalker tu? Masih menjalan misi ngendap lagikah?

::LiYa:: said...

stalker tegar.=p

hahah..ye ye..tlg siasat..tp adik akak kat rpk tade plak cite pape...

::LiYa:: said...

stalker tegar.=p

hahah..ye ye..tlg siasat..tp adik akak kat rpk tade plak cite pape...