Thursday, October 8, 2009

++pRiVaTe.BLoG++

suda hampir setahun aku punyai blog ini.
tp aku tak pernah rasa bebas menulis.
bila menulis,
aku mula pk dari sudut sudut pndangan org yg membaca.
hasilnya...
aku menulis utk org n bukan utk kepuasan aku sendiri.

jd aku pk pk...
aku mahu private kan blog.

tp bukan blog ini lah.
aku akan bikin 1 lg blog.
di blog baru itu nanti boley la aku menulis sesuka hati.
n blog ini masih berjalan sepeti biase.

kalau dulu aku teragak agak nak cite sumthing,
lepas ni aku akan lebih berani.
kalau dulu aku cover cover nak cite sumthing,
lepas ni aku direct je.
kalau dulu aku kutuk sipi sipi je,
lepas ni aku kutuk mati matian.
eh eh. tipu je.
tu bukan motif aku.
hee.

skang neh blog itu blom wujud.
esok la aku bikin.
tp layout nye mungkin simple simple aje.
so siape siape nak follow boley tinggalkan email.
boley msg kat hp aku.
boley msg kat fb,fs o email aku.
boley drop kat chatbox o ym aku.
o boley drop kumen dcni.

peace.

.lya.
.xoxoxoxo.



6 comments:

Pei Pan said...

Ehee krisis Perang Dingin tak habis lagi ke kak?:D

::LiYa:: said...

peipan::tade perang pape da la...
hahaha...
akak da mntk mf dlm n3 bawah tu...so it's up 2 her to accept d situation in good o bad way...
akak nk wat lg 1 blog spy lebey sng nak cite pape...
conthnye psl skit terkena buatan org tuh...bley tepek pics lg...
=)

Pei Pan said...

Pei Pan pun rasa jugak, kadang-kadang kita tulis mesti fikir nanti apa orang lain fikir.

Waha! *teringin mau tengok pix*.

Akak janji nak letak pic graduate akak & tunang. Mananya? Ni nak tuntut nih :D

cacen86 said...

hohoh...smp kne wat blog lain tuh...kalo nk bg kite bce,blei gak..wahaha..tatau malu kan...

chest86_giler@yahoo.com

YuNyLoveSYou said...

sweetnus_sunshine@hotmail.com

jgn lupa add aku!

::LiYa:: said...

peipan::
nanti akak letak kan pics ye...
mase sakit,mase tak sakit...
huhu...
tggu siap blog baru dulu!

cacen::
bley je!nnti anda akan diinvite!

ayun::
bek lalynk!