Friday, October 9, 2009

++PoNing KePaLo DeN ++

pening aku weh.
bile heboh2 pasal result posting tgahari td,
ramai la yg g cek.
n dorg dapati name dorg tade dlm list.
n ade yg bukak portal n tulis ctu
"hanye bley start cek on 16th oct."

so aku da pening.
sbb yg cek kan tadi kawan aku.
n aku mmg tak cek sndiri.

so ade la yg kate results td tak sah.
tp inner instinct aku kate....
results td 80% betul...
cume ade la beberape ribu ketul graduates je
yg bertuah sempat cek results bocor tuh.
yg len kene tggu 16 oct nnt...
tp...
tah lah.
aku pon pening.

pening weh....
da la dpt jauh gileeeeeeeeeeeeeee!

family aku semue tersurprise aku dpt jauh.
semua dok ingat aku sje apply nak dkt ngan tunang aku tuh.

huh.
nehi betty nehi.
aku siap bersumpah sumpah lg
depan dorg...
hahhaa.
emo kan aku.

sejak dua menjak ni aku mmg asik emo.
adakah itu tanda harus cepat kawen?
mungkin kah biology clock aku tgah ticking???
ataupon aku yg saje gatai nak kawen?

eh.ok.berbalek pde isu posting.

reaksi abah aku mmg tak di duga.
abah suh aku sambung master.
tak bagi keje jauh jauh kat johor.
apekah?
aku kene kumpul duet nak tawennnnn....
huuuuu....
i wanted 2 pursue for my master.
tp cadang cadangnye after kawen.

huh.
tah la.

korang pon mesti pening kan.
ape kate korang kire je la bape banyak perkataan pening yg ade dlm n3 kali ni!


5 comments:

cacen86 said...

maklumat tu mmg btol..sebab bile check kt JPN,mmg name ade...huhuh...
td tu,yg bernasib baik je dpt check..sebab die tgh test sistem..hihih..

::LiYa:: said...

hehehe...
tuh la...
ramai jugak yg sempat cek..
yg len kene tggu 16 oct la!!!

YuNyLoveSYou said...

7 perkataan pening!!! hahahaa... adakah aku akan dapat hadiah???

YuNyLoveSYou said...

7 perkataan pening!!! hahahaa... adakah aku akan dapat hadiah???

::LiYa:: said...

hahaha...mengong la hang neh!!!hahahaha....