Thursday, February 12, 2009

++ LaGi TtG 09.03.09 ++

last wiken aku kurang buat barang hantran.
sebab mR Z balek.

so aku sebuk berdating!

ngeh ngeh ngeh.
so ari isnin malam,
mak aku da bising2 sbb byk barang tak buat.

so aku pon buat la dgn kelam kabut
sebab pagi slase aku nak balek tepen da.

bagi yg ade pengalaman,
nak buat barang hantaran selalunye
menggunakan gam pistol.
sebab gam ni lebih kukuh dan cepat kering.

tp gam ni bahye.
sbb die panas sgt!
n tah cane mlm itu....
lebih kurang 2drops jatuh atas peha aku.

aku terkejut gile sbb rasenye sungguh hebat!
panas gile weh!

akibat keterkejutan itu,

aku pon
zrapppp [efek mengelap sepantas kilat]
pade gam yg melekat kat peha aku tuh.

adeh...
sakit gile!
da la kawasan kepadatan bulu roma.
aku pon amek gunting
n gunting bulu2 roma di kawasan sekitar.
pehtu gam pon mengeras di kulit peha.
aku yg bijak n pintar pon terus mengopek gam itu.

dan terus terserlah isi peha aku.
[mR Z kate "itu lapisan lemak nipis la yang"]

ah.tak kire.
isi peha jugak.
baru nampak parah kan.
kecederaan itu adelah sebesar duit 5sen.
tp aku rase mcm efek sluruh kaki kanan.
bile mandi pon kena ati2.
sakit gile weh.

*sob sob*


skrang da tak sakit lg.
tp kesannye berat mate aku melihat,

berat lg peha aku memikulnye.

mcm berlekuk plak kawasan tuh.

huh.
mcm kene asid.


[ni la gam jahat]

okeh.
now aku nak upload gambar bekas cincin
yg aku buat
sampai aku tercedera.



[dari atas shell]




[dari depan]



[dari jauh seket]

bekas ni tak siap sgt lg.
ade skete lg nak tambah.

okeh.
mari lihat 1 gambar curik.



[ini aksi candid]

hehe.
ini mR Z tgah bertungkus lumus buat bakul buah.
nyomei kan.
hehe.
ok.biarla.
nak puji jugak.
mase ni kat umah akak.
dari aritu mR Z cakap nak tolong buat hantaran.
akhirnye dtg juge pluang ini.
jadi mase die tekun sgt tu,
sy snap pic ini.
nak tgok hasilnye?
taRaaaaa...




mR Z lilit bunga kat tangkai tuh.
hehe.

ok.sekian stakat ini.
sedang dalam debaran menghitung hari.
=)

8 comments:

inn said...

nanti sis jgn lpe tau crite untuk 090309 tau!
will waiting:)

ZaZa Affendi said...

sangat cantekkk!!!!

salz said...

wah2..
bestnye..=)

::LiYa:: said...

inn::
bek sys!
nnti akak upload pics n more storie!

::LiYa:: said...

zaza::
maceh cik zaza!

::LiYa:: said...

bil::
sgt bes sbb buat dgn usahe sndiri...
hehehe.

YuNyLoveSYou said...

jelesnya aku tgk laki kamu tuh.... bersemangat giler~~ hahahhaa... bgus2!! sgt cun beb! aku bangga dengan hg!! cewaahhh~

::LiYa:: said...

aYuN::
aku pon bangga dgn laki aku!hahaha