Thursday, February 5, 2009

++ aKu & 09.03.09 ++

maaf sbb susah nak update...
stakat membayar hutang tag je seblum neh...
sebuk gile ah!
kat umah pulun buat barang hantaran...
kat tepen pulun buat lesson plan...
n aku demam...
sesema, batuk, sakit tekak...
sume ade in 1 complete package!
org nak bertunang mmg akan stress n demam2 gini ke?

ok.
aku nak tunjuk beberape bakul brg hantaran
yg telah siap aku gubah!
hehe.
sile la kumen yg baek2 n yg membine bine sket.




ni bakul buah.digubah oleh kakak sy.sy tlg balut ken net aje.yg kaler pepel sume dari sy untuk mR Z.



yg ni sejadah. sy buat sndiri 100%.ok ke?



yg ni plak bakul pepium.dulu tak berbaju kan.skang da bungkus elok2 balek. cume penutup die blum siap. terlupe nak beli renda aritu.



yg blakang tu bakul bertingkat utk isi pulut n lauk. yg depan tu bekas isi kueh n mueh.



yg ni bakul dari mR Z.sy buatkan sbb bakal mak mentua sy tak sehat sgt. family mR Z akan buat gubahan dalaman.macam lipat2 kain jd rumah ke jd mesjid ke.sy buat bekas nye aje.tema dari sane cekelat ke-gold-an. selepas mendapat sentuhan ajaib sy, bekas2 ini kelihatan hensem skali sperti mR Z!



ni bakul td jugak. cume da ditambah elemen ketinggian.n sile tingok ade benda berjuntai kat tepi lidi itu.=p



ini bekas pepium.sy buat sndiri jugak.



secare keseluruhannye,stakat ni sy da buat 6 bakul hantarn untuk mR Z.tp ade lg yg belum siap.in progress.wiken nak g umah mR Z.nak anta bakul2 ini..



owh.
ini adelah pasangan berdarah manis.
tolong doakan sgale yg terbaik utk kami.
=)

notakaki: ade x yg nak bg idea bernas utk brg2 hantaran neh?

7 comments:

hyfa hasan said...

bila kawen ni??

Riezal said...

cantik gubahan hantaran.. sapa design? :)

Pei Pan said...

akak buat sume gubahan antaran tu? uhuhu fantastik la! ehehe ptt plan yg akak ltk kat fs tu letak jugak kat blog. cun ah plan tu tambah2 lg kaler lampu yg tebalik tuh =p. sedang2 bedarah manis neh jg diri bebaik eh.

P/s: nk sanding nnt kne cr kasut yg tggi lg. tetot sangat akak neh ehehehe

::LiYa:: said...

hyfa::
kawen thun depan insyaAlah...
yg ni bertunang nnti...

::LiYa:: said...

riezal::
ade yg di design sndiri,
ade yg tiru kat kedai,
n ade yg tiru kat mjlah...
tp hasil tgn sndiri la!
he.he.he.

::LiYa:: said...

peipan::
ye!mmg nak letak map tuh kat blog nnti...
tp dekat2 tarikh la...
yg abg punye sume akak buat sndiri...
yg pepel tuh ade yg akak buat,
ade mak n yong buat jugak...

hehe.
baek.
kami jage diri!
maceh.

::LiYa:: said...

peipan::
ces.baru terperasan pasal kasut tumit tggi tuh...tggu la akak makan calsiyum nanti!
konpem abg tu takat tinge akak je...