Monday, February 16, 2009

++ .......... ++

assalammualaikum...
isk.
cane nak mule kan ek.
hmmm....
ok.
setelah beberape bulan aku buat blog
n setelah wujud 55 n3,
aku amek kesempatan ni utk mtk maaf
kepade mane2 readers yg tak senang
dgn care penulisan aku...

blog ini dizahirkan utk aku menulis...
menulis ttg aku,
menulis ttg ap yg aku rase.
zahirnye ia mmg milik aku.
n mmg terpulang pade aku
utk buat ape saje...

tp aku tahu...
readers dtg dari merate tempat...
care pemikiran n penerimaan
kite sumenye berbeza...

kdg2,
tulisan aku telus.
aku maksudkan A,
tp ade yg menilai terpesong hingga ke Q.
kdg2,
tulisan aku mmg berniat jahat.
n ade jugak yg tak ade kene mengena di tempat kejadian
telah tersentap tak tentu pasal.

aishhh...
susah...susahhhhh....

jd pagi ini...
dgn rase penuh kerendahan hati...
aku nak mintak maaf pade mane2
penulisan aku yg tak disenangi...
trimas utk mereka yg beri teguran membina...
aku hargai n sbb inilah aku menulis n3 ini.

buat yg masih jugak menyampah dgn tulisan aku,
aku pikir....
kite buat sistem barter,mahu?
"sy tak ggu awk,awk jgnla ggu sy"
kan mudah gitu.

sekali lg...
aku nak mtk mf...
aku tahu readers ramai...
kalu suke tulisan aku,
alhamdulillah...
kalu tak suke,
ade beratus juta puluh ribu juta lg blog len...
kan kan kan?
hehehe...

oklah.
ari da pagi.
matahari da tersenyum.
aku pon da boleh tersenyum selepas post n3 ke 56 ini.

keep on blogging!!!~


11 comments:

ZaZa Affendi said...

apo kono liya?
ade lagi yg tak pueh hati dgn mu ka?

::LiYa:: said...

zaza::
die salah faham...
huhu...
aku tak bermaksud spt mane yg die pkirkan...
nak buat cane...
yg bace ramai...
susah nak puaskn ati sume org....

inn said...

xpe kak,adik yg lurus nie paham haha:D
keep blogging cam adik k:)

wee~

CikYana(",) said...

ala..jgn lyn sgtla org yg xsuke bce tue
blog kte..suke ati kte la nk tulis ape2 pun
dun wori..sys suka bce blog liya:)

hatiku berbisik said...

sabo2..
diff people hv diff opinion
so mmg akan ada y xsependapat dgn kte

.:: PEI PAN ::. said...

uhu tu kes terasa kot?
peipan rs blog ni ok jek...blog politik g trk...alaa biarla..blog kita ske hati kita la kan?teruskan menulis~menanti entry seterusny..

p/s:kwn2 pun duk join bc sm blog neh...uhuhu

::LiYa:: said...

inn::
yup2...keep on blogging ek!
hehehe...

::LiYa:: said...

sys YaNa::
yg ni lya trime tguran die dgn hati terbuke...
sbb mase lya menulis,
lya tak mksud ape2 yg beyond boundary...
tp bile org len membace,
die rase mgkn da lebeh...
so lya trime...

::LiYa:: said...

hatiku berbisik::
yup2..
so lya trime saje...
yg utk kebaikan,
insyaAllah akan dibuat perubahan...
=)

::LiYa:: said...

peipan::
huhu...
yg ni bukan trase...
yg ni die tegur sbb die rase content tu tak sesuai tuk tatapan umum..
hik3...
yg trase tu kes len...
yg tu pon ade...
tp yg tu akak tak bley nak tlg la kan...
da die sndiri trase...

::LiYa:: said...

peipan again::
eh bile nak buat blog baru neh...
huhu...

jemput la kwn2 drop kumen skali...
=)