Thursday, January 8, 2009

++ to pompuan yg menganjing di blog sy ++

assalammualaikum....
hehehe...mukadimah musti sopan....
ok la...
sebenarnye aku gegile tak sabar nak on9 arini lepas received call from ayun pagi td...
she told me about an anonymous person yg posted comment kat previous entry...
well,thanks to evry1 yg commented on dat entry...it proves dat there r readers ryte...
aku tade la rase panas ati sgt...
lgpon blog aku public...i welcum evry1 to read n to drop kumen2...termasuklah kumen2 tak membina itu...
entry kali ini adalah susulan drpd kumen MISS anonymous...aku quote sket ye ape yg die tules...kalu nak bace penuh2,sile bace previous entry...[care nak promote entry2 sblom neh]

"and fikir la sket, ade ke org suke awak,
or org yg awak SGT2 suke tu,
btol2 ke suke awak?"

jeng jeng jeng...aku dengan mR Z da gelak2 da bace kumen die nih sbb rase2nye kami tahu sapekah gerangannye...tp kalu bukan pon org itut, tak apelah...
btw....aku juz nak cakap, aku da cukup berlapik dalam entry aku...kalu aku tak berlapik,straight away aku bley mention name org yg aku maksudkan...but i guess there's sumbody yg panas punggung kot bile bace tulisan hati aku neh????

1st...as i said..i dunt give a fcuk to any1 yg tak suke aku,aku pdulik hape ko tak ske aku..tak kaco idup aku pon...it's life...takkan ade sume org suke kite...sbb aku pon tak suke sume org dlm hidup aku...especially those yg ggu hidup org yg aku syg....

2nd...kalau kau ade history dlm relationship...dimane ko kapel dgn A,tp men blakang dgn ex ko si B[pendek kate ko tak BTOL2 suke A], ko jagn samekan dgn life org len!n jgn ko pk...bile si A kapel dgn awek baru si C, si A pon mcam ko![sekadar rekaan untuk metafora semata2]

my advice...get rid of it...deal wif rejection..kalu ko da tak dilayan, tak payah la ko nak raih simpati o perhatian o pape jela...kalo ko brani, ko jgn menyamar sbg anonymous...ko tunjuk la diri ko....kan bagus camtu...n kalu ko nak menganjing pasal aku, get ur own blog...write there...jgn peep in my blog...but i guess, "blog messy" ni jugak yg ko tatap ari2 kan?

::lots n lots of luv::
___Lya___

notakaki: kami bloggers kat cni alwiz support each other.

6 comments:

salz said...

hehe..
x pyh lynla org camtu..
yg penting kami sume syg liya..=)

Zaza said...

hehehe...toksah layan org camni..
dia panas hati dgn kebahagiaan ko tu...
tak suke tapi bace jugak entry ko..
ape punye org tah...

Little Lover said...

marah btol cik liya ni..
ignore je...

::LiYa:: said...

ye!beklah...kite lupekan soal ini...
=)

YuNyLoveSYou said...

kekeke aku suka ayat ko "but i guess, "blog messy" ni jugak yg ko tatap ari2 kan?" !!! mmg akan terasa giler budak hingusan itew~!!

::LiYa:: said...

hehehe..malas pk da....buat nyakit ati je...hahaha.