Wednesday, January 7, 2009

__dUnT b NiCe wIf mE__

tak payah buat baik dgn aku ye!
i dunt need dat!
aku tak rugi pon tak kawan dgn kamu.
n aku hanye berbaik2 n suke org
yg aku rase aku NAK baik n aku NAK suke...
[ape aku merepek nih]

notakaki: to sum1 yg tak bley dinamekn.

8 comments:

salz said...

i really hope dis person is not me..

yuny said...

uit... what happen?? sound so serious!

Zaza Affendi said...

cik liya..awat garang sangat ni..den tatuttt!

Anonymous said...

kadang2 kn, nak cakap tu kene berlapik beb. and fikir la sket, ade ke org suke awak, or org yg awak SGT2 suke tu, btol2 ke suke awak? am i right? i pon xtau how could i read tis messy blog. be matured is better la. and so.. daaaa

Yuny said...

pe kes orang atas neh... sape yg tak berlapik!?? from what i read, my fren dah sgt berlapik ok!
hohoho... be matured?? i think my fren dah cukup matured and kepada orang yg di atas neh, i think YOU yg tak matured lagik...
blog neh blog dia.. so it is up to her to write her feeling and who are u to judge???

Think twice before u nak sembur orang tak tentu pasal.. oh and thanks sbb baca blog dia... i think u r totally jealous dengan life yg dia ada skarang ryte? Her life is complete and urs NOT! haha~

.. lya darl, best plak aku marah2 kat page hg neh.. hahah...mmg takleh blah ar dengan orang2 yg tak boleh tengok orang lain idup sng.. lov u dear~!

::LiYa:: said...

hohoho...
panas2....
to bil::it's totally not u dear...
to zaza::aku suke kat ko.so tak pyh takut...hahaha...
to ayun::thanks for having my back darl!!!
to MISS anonymous::as my fren said...dis is my blog...it's totally up to me to write anything i like...n i dunt give a fcuk to those ppl like u...if u dunt like,sile tekan ALT+F4 ye..ngeh3...
but i'm totally wonder...nape u marah sgt dgn my entry?i guess my fren is ryte...u have an imperfect life ehhhh???ke u ni org yg tak bley dinamekan tu....mcm da masuk perangkap je....
::w*nk::

Zaza said...

ya allah sape Anonymous ni...
kesiannye kat dia.. hahahaha...
ape daaa..
suke ati tuan punye blog la nak tulih ape...;)

::LiYa:: said...

to zaza:: aku tatau la sape miss anonymous yg sgt annoying neh...=p