Sunday, December 6, 2009

++....++

:: 11.34 am ::
:: still on d bed ::
:: current mood~mixed feelings ::

oh oh oh.
sgt la malas nak bgn.
bosan gile.
z keje diz wiken.
oh yes.
he's working on every alternate wiken.
since last wiken die off,
so diz wiken die keje.
n next wiken die off again.
n d routine follows.
tp die da jnji ptg neh balek awal
tuk bawak aku kuar.
[slalu die keje smpai mlm mlm :( ]

aku dilanda wabak pimples terlampau.
muke aku bukan la flawless pon.
tp seblom neh mmg da ok byk.
n starting last wik terjadi la migration of pimples
secara beramai ramai.
huh.
sgt tak phm ape puncenye.
slalu tym period tuh mmg common la.
diz tym around cm tak paham sesangat.
tp slowly diz wik die da kurang...
alhamdulillah.
tp cam nak g new york skincare je rase.
hahaha.
ok ke x eh.
spend riban riban,
if d outcome is worth it, xpe la jgk.
kalu d other way around,
mau aku bakar tmpat tuh nnti...
ohye.
mr Z..u da janji nak sponser monthly kan???

ohye.
alhamdulillah stakat neh rumah aku
da tade gguan sgt.
to b precise,
aku cm da tak diggu la..
but my h/mate still tak bley tdo...
n cm ade serpihan gguan lg kot.
mak h/mate aku dtg.
bawak beras kunyit ngan paku.
masyaAllah...
sepah sepah bilik aku kene rembas ngan beras kunyit.
h/mate aku rembas sket sket je wat syarat.
yg aku p buh byk byk.
hahaha.
mane nak tahu.
ingat kot lg byk lg baguih.
h/mate aku siap kua statement..
"kalu mcm ni punye byk,mmg mati terbakar terus bnde tuh lya"
hahaha..

notakaki:: bile aku stat bley sapu beras kunyit n garam ni eh?ke kene bia kan je smpai bile bile???

4 comments:

Pei Pan said...

Orang cakap kalau naik banyak jawat sebab stres. Stres pilih theme kawen kot ni, tu sebab baik naik jawat :D

** Pei Pan dah tulis tentang ajaran sesat Taslim tu dekat blog. Kalau akak berminat nak tau, boleh baca.

YuNyLoveSYou said...

kawan aku tak penah sapu lantai dah pas dia lempar2 garam, kunyit dan beras tu! bila habis sem baru laa dia sapu!.. slamat ada karpet kot atas! kalau tak, teruk laa asyik kena pijak benda2 tu je.. hahaa

farrah said...

alhmdulillah dh ok le tu..mase tebarkan kunyit tu ada baca ayt ape2 x? ms umah aku aritu ade kene sbut ayat tu..aku xigt dh,..tp yg kena tabur tu org laki..esok tu ko sapu le..kat atas alang2 pon tebarkan jugak sbb ustaz ckp mende tu suke dok tang tu..ala..mcm cte PHSM tu..( seram lak aku tulih mlm2 ni..huhu)

::LiYa:: said...

peipan:: 0h!xmo pk psl kwen da!hahaha..
Eh,akk da bce n da dr0p kumen rsenye?ke xdr0p.akk bce psl kg memali tuh..nti akk jenguk lg bl0g mu!

Ayun::ak bru da sapu da smlm!rimas gle!!had0i..jgn la xjd plak.haha..

Farra:: h0h.scary ok.ak slalu tbyg mcm phsm d0k kt side table katel.gle seram kn?n d0k bwh meja tuh.tkut la plak!!