Monday, November 16, 2009

++ GaDuH.LaGi? ++

last wiken aku gaduh lg ngan mR Z.
ye. gaduh ke2 dlm 1 minggu.
iaitu selepas gaduh yg die dtg kulai tuh.

punca::
aku merajuk sbb die tak ajak aku g kl.
[hee]

hujah aku::
tak bley ke AJAK aku g kl same same.
takkan tu pon aku nak kene cakap.

die defend::
kalu nak ikut, cakap je la.
ape nak malu malu.
die mane tahu aku nak ikut.

korang rase betol tak bende yg aku marah ni?
ke aku mmg bengong sbb gaduh bende kecik?

aku merajuk sakan ngan die.
sampai bg cincin.
[gile kan?]

jenuh la die pujuk aku.

die cakap aku senyap.
ajak makan aku tamo.

aku nanges je dalam kete.

pehtu die bawak jugak g kedai makan.
b4 turun kete,
die lap air mate aku.
sememeh je muke mase order makan.
macam baru pas gaduh laki bini.

then mase tggu makanan sampai,
konon konon nak bincang la pasal tuh.
aku emo.
airmate asik bergenang je.
siap buat muke n aku tgok mR Z gelak tgok aku......
hmmm...
aku cam budak kecik tak dpt gule kapas tym tuh.
akhirnye die AJAK aku g kl.
tp aku kate aku da tawar ati.

makanan smpai, aku pon pelahap
[sbb sebenarnye aku lapar sgt]
mase tgah kunyah kunyah nasik,
mR Z trus kol mak aku n mak die.
mintak izin nak bawak aku ke kl.

aku cam tamo tamo.
konon konon protes.
tp dlm hati da senyum.
hahaha.
demm ko lya.

then da ok.
da gelak gelak.
da heppy.
airmate da kering.

masuk kete,
aku bg lg cincin kat mR Z.
die buat muke pelik plus cam nak marah
[yela. die ingatkan aku da ok]
pehtu aku pon cakap...

"pakai kan la...."

die tergelak.
sarung cincin kat jari aku
ciom blakang tgn aku
n say sorry kat aku.
hee.
die plak mintak maaf kan.
sebenarnye cik pms yg bersalah.

n akhirnye kami selamat la ke kl last wiken.
g amek hp baru mR Z.
n g tgok anak sedare mR Z ~ irfan.
comei sgt!!!
pakchu n acu belikan hamper beso.
[ok.duet z sorang.aku mane ade duet]

thanks to z sbb tanggung perbelanjaan hidup aku n die.haha.sory dear nyusahkan u...susah same susah,senang
nanti i sorang sorang.=p




* mR Z yg sooo not romantic n mRs Z yg sooo over sensitive *
i guess we make a perfect match.

5 comments:

YuNyLoveSYou said...

lawak la korang dua orang ni! uishh mr.z mcm castello sudey~ hahaha

Hedayat said...

muehehe .. nyah yg manje ..

::LiYa:: said...

ayun::
aku cam tah hape2 kn?
msti z menci kat aku.
hahaha.

aku rse die cam kacak plak berimej camneh.
syhh...jgn smpai die tahu.nnti die bangga!

dayat::
manje ke?
cam annoying kan z je...
hehe...

I_Hate_Lolipop said...

bengong...mnde kecik pun ko nak majuk.majuk la slalu.skali mr z ko malas layan...nangis lagu dangdut la ko masa tu..hahahaha

::LiYa:: said...

syatul::
jgn camtuh!
aku ni tym pms je jd gile...
kalu x mmg baekkkk.
terbaek.