Saturday, November 27, 2010

++ n3 LaJu2 ++

tetibe teringat ade byk cite nak update.
so nak campor campor je sume dlm 1 n3.

last week was my mum's birthday.
tak dapat nak balek.
so hanye kirim kad je.
n 1 lg kad gudluck utk adik yg tengah spm.
patutnye nak snap pic dlm kad yg ade ucapan aku n z.
tp terlupe plak.
hiks.

cute cards.

then semalam buat rendang daging.
first time buat hokei.
n menjadi!
yippeee!
haha.
utk org mcm aku [jarang masak sblom kawen],
mmg terase kembang kuncup gitu.
z balek keje kul 12 lebey n makan penuh slera.
habes nasik seperiuk.
tu pon die komplen tak cukup.
terase kenyang perot bile tingok z makan berselera!

rendang daging enak!eceh.

n ni preggy dress yg baru siap.
kaen di beli di jakel mase kuar dgn gades gades last wik.
tempah kosong je.
then tambah sndiri batu batu kristal tuh.
haishhhh.
sgt la susah rupenye nak menjahit!
wpon berjaye siapkan 1 mlm,
tp mmg penat gile.
hasilnye s0-so aje.
tak bley tgok dekat2!
n tak bley tgok dari dalam!
berserabut benang!
hahahaha...
tp z cakap cantek n pukul 12mlm suh aku try.
:)
yg penting hasil tgn sndiri kan!
n dpt jimat duet!!!


kosong saje.

kotak ajaib sy!

bahan bahan yg diperlukan.

da ciap!

zoom sket!

utk menghabeskan batu,tambah sket bahgian tangan.

ingat nak tambah batu kelip kelip kat bahgian dada.
lebey mase diy tudung nikah dulu.

oklah.itu saje.mlm ni nak makan steamboat ngan ipar biras.

p dot s: baru prasaan muke adelah sgt sunburn lepas balek dari jalan tar.haih.

4 comments:

shima said...

sangat cantik.... cayalah liya buat sendiri...
boleh tempah baju dgn liya pasni. hehehe

::LiYa:: said...

tak cantek kalu diteliti dgn teliti!
hahaha...tp okla..
1st tym buat...
:)

nikuze said...

salam, liya..i new folloer kat blog u. boleh ajar tak camana nak jahir baju pregnant tu..santek lar..suka2

::LiYa:: said...

hai nikuze...
mase anta baju tu kat tailor,
i da mintak die sediakan 1ruang utuk jahit manik tu.ukuran lebey kurang 1inch cmtuh.bile da ade ruang tu,senang la sket nak menjahit manik dalam boundary.:)
batu tu susun je ikut suke u.
bley lintang,menegak,or senget benget mcm i buat tu...batu yg kecik2 tu mmg i jahit terabur je...
hehhe...
hope dat helps!