Thursday, May 21, 2009

++ .......... ++



bismillahirrahmanirrahim...
dgn nama Allah yg Maha Pemurah lg Maha Penyayang...

n3 ni aku tujukan istimewa buat tunangku...

syg tahu abg akan bace...

abg...
syg mintak maaf byk2 pade abg...

dari awl perkenalan kite,

sehinggalah ke hari ini,
sudah 2bulan lebih syg bergelar tunangan abg...
tp syg sedar...
acap kali syg meluka kan ati abg...

buat abg terase ati dgn kate2
dan perilaku syg...


maafkan syg....

syg slalu ragui kasih abg...
menduga kesetiaan abg...

tp syg tahu...
abg tak pernah jemu membuktikan kesetiaan abg...

segalenye abg korbankn untuk syg...
tp seakan2nye,
semakin byk yg abg beri,
semakin byk yg syg mintak...


syg mintak maaf bang...

syg tahu syg tak secantik yg laen...
tp abg yakin kan syg,
syg yg tercantik
dan terindah d mate ati abg...

tp syg tetap syg kan bang...
tak pandai menghargai abg...


maafkanlah syg....

sesungguhnya abg pelengkap hidup ini...
terima kasih atas kehadiran,
ketulusan,
kesabaran,

kesetiaan,
dan kesediaan abg
menerima syg seadanya...

syg syg abg sgt2.

syg mintak maaf...

maafkan lah syg yg tak sempurna....

...aku bahagia di bawah limpahan kasihmu..

.


10 comments:

I_Hate_Lolipop said...

ko cantik la Liya..kau superb!!!

P/S: Yana pun syg abg zakril juga..auuu

::LiYa:: said...

syatul::
sape yana yg syg abg zakril jugak tuh!!!ko tuh diupah jd spy die kat um je...hahahha...

I_Hate_Lolipop said...

aku lah yana-->nama manja.aku jadi spy?..tapi Liya aku naik scoot je.spy mana leh naik moto,terdedah.

::LiYa:: said...

sYatuL::
nek scoot la sempoi...
die tak prasan ko nye...
ko kan pandai mencilok!
huhu...

I_Hate_Lolipop said...

body aku x dapat nak disorok.mcm ni aku kena turun lagi 5 kg baru smooth..

::LiYa:: said...

sYatuL::
ko tak pyh susah2 turun...
meh share kat aku...
aku nak!

I_Hate_Lolipop said...

tak yah la Nyah, kang kamu akan gemuk lepas kawen, pastu beranak satu nanti lagi besar, perut sampai pecah2 <--- pengaruh bacaan Edisi Ibu Mengandung.

::LiYa:: said...

sYatuL::
kamu bace buku edisi ngandung ke?
gile advance!
biology clock ko pon ticking gak keh?
hahahah~

I_Hate_Lolipop said...

hahaha,,biology clock aku sentiasa ticking - NON STOP! insyaallah sampai tua.aku dah list anak ikan aku utk umur 45 nanti..haha

::LiYa:: said...

syatuL::
hahahaha....
bagus!
sampai ke tua ko active ek!
i loike!!!!