Wednesday, February 16, 2011

++ RiSaU. CuaK. ++


this week will be my 37th week.
maseh dlm mode berjage-jage.
tande-tande mcm tade sgt.
selain dari bb mengeras,
adelah rase mild period pain.
tp tak membimbangkan sgt la.

yg dicuak kan adelah kalau-kalau tak sempat siapkan keje.
ehee.
tetibe jd begitu committed terhadap keje kan.
bukan ape.
bile aku tade,
i need to hand over my classes to another lecturer.
aku tamo la nanti die kate aku tak habeskan syllabus,
or tak siapkan marks budak n etc.
reputation kene mantain beb.

pehtu cuak jugak sbb takut tak sempat nak makan-makan.
skang neh asik teringin nak makan macam-macam.
yela.nanti nak pantang kan.
so sabtu ni nak ajak my besties makan meatballs kat ikea.
*gulp*
[telan liur da]

rase cuak juge timbul bile packing bags last weekend.
selain hospital bag, bb bag, aku jugak packing baju-baju lepas confinement.
yela.nanti lame nak dok kg kan.
kutip-kutip jeans n mng tops.
pehtu bile acu kat badan,
tergantung kat perot!
T_____T
apekah?
aku baru naek around 12kgs!
n aku yakin senang nak turun berat tu nanti!
rindu gile nak bergaya!

cuak ke3 sbb tgok z cuak.
haish.
nampak cam cool je, tapi...
semalam saje la cakap,
"abg,standby tau malam ni..."
pehtu trus die pandang aku n cakap "eh!jangan!"
aku tanye la nape....
die bley jawab "abg cuak la yang!"
hehehe.
pagi td ngadu tak sehat badan.
die trus ajak g clinic.
tp aku ade classes nak kene attend.
so nanti jela pegi.
ptg sket die msg tanye aku ok ke x.
aku cakap la mcm ade mild period pain.
die da suh call doc da...
hehehe.
tak tahu la mcmane rupenye z dlm labour room nanti!
mak cakap mase abah temankan mak,
dgn abah sekali sebuk meneran!
(--")

tak sabar da nak tgok bb.
tp kalu boleh biarla on schedule.
byk lg tak settle-settle neh.
tp kalu bb nak kuar jugak,
mummy n dd terime ngan ati terbuke!!!

3 comments:

juelee said...

wah dah nak dekat la... good luck tau yang..
doa bebanyak agar sume dipermudahkan..
nnt BF bby tau...

YuNyLoveSYou said...

termenangis aku baca post hang yang ni... kasih sayang antara mmy dan ddy untuk bby yang membuak2 dapat ku rasakan... hehehe..

::LiYa:: said...

juelee::
insyaAllah kak!
akak la jd idola utk BF!hehehehe...

ayun::
tamo la tacing2 yayunk!
nnti kite jupe ye!!