Thursday, June 4, 2009

++ tErKeNanG ++

Bile bace n3 Yna psl bikini,

Tetibe aku pon teringatkan

Bikini swimming suit aku…

Tak hengat campak katne…

Pagi td baru terjupe kembali…


Haha…

Ni la swimming suit aku.

Cumel kan!

Siap ade micro mini skirt tuh…

Ops…tapi tapi…

Sile jgn bayangkan cane rupe

Aku pakai swimming suit neh…

Haram woooo….

In fact,

Kalu kat alam reality,

Aku sarung tight 3quarter kat luar…

Tade nye la aku nak pakai cenggitu je!


Swimming suit ni aku beli mase 3rd yer kat usm.

Mase tu cam revolusi besar2an di klgn tesol clique aku.

Sume pakat nak beli swimming suit tuk blajar swimming!

Tapi hakikatnye….

Sampai skang aku still tak pandai swimming…


Gile ah.

Da la kolam usm tu dalam gile…

Stiap kali g sane,

Aku msti melekap je kat tepi kolam mcm lumut.

Hahaha…

Tp aku blaja la buat floating sket2

contohnye Mushroom float…

comel la blakang badan terapung cam cendawan butang tuh!

Hahahaha….


Oh gosh.

Aku rindu zaman2 tuh…

Waktu tu agak nakal la…

Sambil g pool,

Msti cuci mate jugak!

Dats y bile da stat cintun ngan mR Z,

Die da tak izinkan aku g pool tym biase…

Die suh ak g ladies' hour je…

Muahaha….


Last aku sarung swimming suit neh last yer kot…

Sumwhere in july….

G pool kuale ngan mR Z…

Tak bley blah la ayat die

waktu 1st tym aku kua dari bilik salin baju tuh…

"alolo…comeinye…..siap ade skirt2"

Hahahahhaha…

Hampehkan!

Tym tuh rase nak bukak je suar tight yg aku pakai tuh!

Bajet nak bg die terliur!

Kahkahkah…


Skang neh x tahu la bile plak akan pakai lg….

N tah bile nak blaja swimming nye…

Nak blaja ngan mR Z tak bley lg…

Tggu tahun depan la…

Die da kaye nnti suh die buat swimming pool besar kat umah!

Mase tuh baru bley berbikini cam Yna!

13 comments:

...Pei Pan... said...

:D pakai bikini tu nnt g mandi manda kat sungai kk

現在建築式™ said...

My Blog
http://www.wretch.cc/blog/markacey
Nice to meet you
Hsinchu, Taiwan

::LiYa:: said...

peipan::
tak bley2...
bukan tuk tontonan umum neh!
=p

::LiYa:: said...

現在建築式::
wow!
i got reader from taiwan!
wonder whether u can read my n3 or not...
do u learn bahasa?
heee...

...Pei Pan... said...

eheeeeeeee xpe2 nt pakai ms mandi dlm blk air jek :D ok la tu kan?

I_Hate_Lolipop said...

bikini ko ni sama warna ngan swimming trunk Mr.Z ker?

::LiYa:: said...

peipan::
hehe...
bley gak!
rendam dlm bath tub!

::LiYa:: said...

sYatuL::
ah!
mane ko tahu neh!
skodeng laki aku ke!!!!

I_Hate_Lolipop said...

aku tak skodeng, kami mandi sama2 (aku sdg tabur fitnah)*wink

::LiYa:: said...

syatul::
oh...naseb ade yg dlm brackets tuh...
kalu x aku g serang ko skang jugak!
muahaha~

MyNameIsPia said...

ololoh syomey nye swimming suit dieeee. pink agi ;)

::LiYa:: said...

pia::
hahaha...
skang simpan dlm closet je la...
tak pakai da!
muahahah~

Budak Terbang Pakai Kadbod said...

wak..
send la pict awak pakai swimming tue..

pasti comel..

nyum3x.. <- jahat siak aku nie..