Monday, December 6, 2010

++ SuLk ++

assalammualaikum....
:)

smlm ke pwtc tgok pameran keta.
masyaAllah..penatnye rase.
yg sonok z sorg jela kot.
rancak je snap snap gambo model sexy!
huhhh!!!

sebenarnye aku awal awal lagi da merajuk.
sbb mase kuar umah tu,
tetibe z cakap tak dapat nak beli stroller dulu.
sedey gile ok!
aku kan mummy yg emo.
so sepanjang kat pwtc mmg aku sulked.
tanak amek gambo langsung.
n langsung tak enjoy.

ingatkan kot tak dapat beli stroller,
tp dapat la survey survey.
tp sampai pwtc pon da kul 6.
pusing himpit penyek dlm tu plg kurang 2jam.
jupe jali n g makan...
so mmg da lewat.
*hujan dalam hati*

terpakse la survey kat tenet je!
hiks.
stroller nih ade mcm mcm jenis.
mcm mcm jename.
tp aku n z mmg tak mampu la nak beli yg lebey 400!
x berduet.. :(
lgpon byk lg mende nak beli neh...
sumenye mahal mahal!

top 3 stroller yg aku suke adelah ini.

1.

S300A SCR5 Stroller: Sweet Cherry

on9 price : RM 414 [ade blogger cakap during jusco sale can get below 400]
net weight: 8kg

2.

C922A Cosmo Stroller: Sweet Cherry

on9 price: RM359
net weight: 9.6kg

3.

S301 SCR6 Stroller: Sweet Cherry


on9 price: RM399
net weight: 8.4kg

dari 3-3 neh, aku suke yg ke3!
sbb design die very tasty!
aku suke yg 3 wheeler sbb nampak smart.

tapi menurut review mummy ini,
yg 1st tuh tak bulky bile dilipat.
yg 2nd n 3rd aku tak pasti.
tuh sbb nak kena survey dulu before beli.

oklah.
itu saje setakat ini.
btw,my sis n her family are coming today.
yeay!rindu kat nephews 2org tuh.
my sis pon preggy jugak.
dorang dtg kl sbb beli kete toyata caldina...
jelesnye.
>_<


assalammualaikum!


2 comments:

arzlie-alya said...

memiliki yg no 1...tp bila bby dh umo 6bln keatas baru buleh pkai coz belakang bby dh leh support...so pending shopping dulu pun xpe kot? =P

::LiYa:: said...

eh knp after 6months baru pakai?
sume 3-3 strollers ni utk newborn smpai 4thun katenye...hehehe...