Friday, February 5, 2010

++ mY oP ++

huh.
baru smlm post psl OP,
arini terus g byar deposit.
apekah?

hahaha.
bukan gelojoh.
tp one of d OPs yg aku highlighted kat bawah
mmg tgah tggu jwpan aku.
*suda ramai tanye tarikh aku tuh*

n bangun tido pagi td aku terus buat budget.
kire dgn cermat n teliti.
n terus made up my mind.

jd aku adelah keji.
trus msg z n mintak die bayar deposit kat OP tuh.
*aku tade duet*
tp limit transfer duet hanyelah 1k seari.
jd esok suh z g transfer baki duet.
maceh dear!

alhamdulillah.
tarikh itu sudah secure.
OP tu akan berade 3ari di kuale nnti.
oh,juz to mind u,
OP ini adelah utk majlis rumah aku saje.
rumah z nnti abg die kan photographer jugak.
heee....

pakej yg aku amek:
# solemnization
#pre-outdoor
#reception + outdoor

aku sedang considering utk amek pre wedd
n add on another custom album....
add on custom album adelah myr400 saje!
murah dari OP laen...

harap harap aku telah mmbuat langkah yg bijak
dengan memilih team ini sbgai OP aku!
amin.

owh.
btw....presenting my official photog...



no idea?
click here

3 comments:

YuNyLoveSYou said...

AKU SANGAT JELES~!!! hahahaha... tahniah weh! hang telah buat keputusan yang sangat bijak! Aku mmg nak amik diorunk ni.. tapi fully booked la pulak~ terpaksa aku mencari yang lain... huhu.. papepun, Hang mmg BIJAK! Aku suka~!!! ni yang aku nak pi melaram cantik2 kat kenduri hg ni~ keekee

::LiYa:: said...

aYuN::
adelah tenkiu pade hg sbb suggest depa kat aku...harga adalah murah...huhu...aku dpt byk session photography and byk album berbanding yg click offer...n wpon dpt byk advantage,still cheaper by 500!!!hohoho...click offer 4.8k kat aku...-___-

Xora said...

Sangat tak sabar nak tunggu pre wedding kamu!