Wednesday, July 8, 2009

++ uNTiTLeD ++

Uh.

Da bersawangnye blog aku…

Tah ade stalkers readers lagi ke x….

Huhu…


 

Life has been so different to me now…

Kalu dulu komplen boring dok umah,

Now aku mmg agak bz la…

Work load aku agak besar

Tp Alhamdulillah,

I'm heppy here…

Cume duet je da tak bape nak ade…

Kahkahkah…


 

Previous n3 aku tak sempat langsung

Nak highlight ttg keje aku neh kan…

So diz tym around,

Aku juz nak share ttg life baru aku…


 

Basically aku ade 6classes n 3 subjects…

Aku ajar English,tp kat cni English berbeza2…

Aku ajar interactive English, English for science

N English awareness…

Stakat ni aku masuk 4classes je…

2classes lg tu,

After mid sem baru masuk…

Dari 4classes ni,

Students aku da ade seramai 200…

Ramai x? ramai x?


 

Jd aku ni bukan tutor ye…

Tp lecturer!

Ramai gile 1 class….

Mule2 masuk tuh mmg terkejut sgt lah…

Da la students ramai,

Besar2…

N ade yg lebey tua dari aku…

Kahkahkah…


 

Tp Alhamdulillah la…

Students besau2 ni ade akal n da matang…

Dorang respect aku…

N aku bley kate,

Aku enjoy ajar dorang…

Kalu nak ikutkan aku da di warning seniors…

Aku byk ajar budak bukan science stream…

Dorang kate budak2 ni loyar buruk n hyperactive sume…

Mmg ngeri je dengar mule2…

Tp bile da masuk,

Ok je…

N dorang buat aku heppy je

Sbb dorang x skema…

Hahahhaa….


 

Cume besa la…

Budak2 laki die pon da besar…

Berani wink2 kat aku…

Mintak no phone…

Suke wat ayat2 bodo bile aku suh bina ayat…

Contohnye….

"I love Miss Lya"

Heee…

Aku blush sekejap dlm class

Sbb dorang da besar….

N aku tak ske marah dorang…

Slalunye dorang tahu limit la…

Bile tgok aku da kerut2 dahi

O muke berubah sket,

Dorang cepat2 kembali ke alam nyata…


 

Budak2 college aku neh pelik sket…

Nak g class cm nak g clubbing…

I guess diz is a normal scenario in IPTS…

Mmg super duper yummy sexy!

Nampak cleavage…

Nampak peha…

Adeh la…


 

Tu takpe lagi kot…

There r some weird students in my class…

Ade pasangan lesbian…

ade student albino…

ade students lembut2…

ade yg mmg terus bertukar pon ade…

mmg pakai bra ok…

n dorang panggil die Lady Gaga…

hahahha…

yg lawaknye,

bile aku tnye name penuh die,

die cakap Eliana…

aduh….

Camne tu korang????


 

Kesimpulan kepade cite aku yg sgt panjang inih…

Aku sedar sekarang….

insyaAllah,

aku punye kemampuan untuk mengajar students aku…

tp aku mmg tak mampu nak mendidik mereka….

5 comments:

MyNameIsPia said...

wah wah da jd lecturer skang ye ;)
ipts mmg gitu liya. student mencacat sket sbb rules tak bape nak ketat. aish.

CokeLat *VanilLa* said...

uish...ganaz tol student2 tu

Pei Pan said...

lalalala dh lecturer eh. kim slm kat Lady Gaga tuh :D

::LiYa:: said...

pia::
ye ye...mereka sgt mencacat!!!

reZma::
tak ganas!tp 18sx je!

peipan::
hahaha...bek dek!akak sampaikan nnti!

I_Hate_Lolipop said...

OMG..really? ur student yg si lady gaga beauty or beast nyah?.hahaha.buat entry ttg dia and juga pasangan lesbo tu.sure best entry songsang2 nih.hehehe